Vanes reflexions


Sabem que fins ara no us hem ofert cap tast de la nostra música, i, és clar, algú podria arribar a dir: «Aquests de Ben Roig, és que no saben fer una altra cosa que anar presumint de fotos que van penjant de tant en tant amb, la major part de les vegades, algun comentari estúpid?».
Però algú altre podria pensar: «Però no veus que fins i tot van penjar un vídeo per mostrar-nos, per bé que amb una qualitat pèssima, una mica del que estan gravant!».
Doncs, ara com ara, poca cosa més podem fer: Si estem enregistrant un àlbum és perquè encara no l'hem enregistrat; com que encara no l'hem enregistrat, no us el podem deixar escoltar.

I algú podria dir: «Au va, no veus que avui dia amb un mòbil i una guitarra qualsevol es pot gravar i així fer arribar la seva música a tothom!».
Però algú altre podria pensar: «Tens raó, però si aquests de Ben Roig no volen plasmar, així d'inici, la seva música només amb una guitarra, deixa'ls que facin, i quan ho tinguin tot a punt ja ens ho ensenyaran a tots... si és que algú està interessat a saber algun dia què coi estan fent a Vapor Studio».
Ai las! Doncs poca cosa més podem fer, només agrair que, malgrat tot, algú ens digui i ens pensi.